Integritetspolicy

Information om hur jag hanterar personuppgifter på Kaja Kotkas Yoga&Massage

Först det viktigaste: jag delar aldrig dina personuppgifter vidare till tredje part.

 

MAILINGLISTAN
Om du har visat intresse för Kaja Kotkas Yoga& Massage verksamhet och lämnat din mailadress så finns din mailadress mest troligt på min maillista. Den information vi sparar om dig för maillistan är endast din mailadress. Om du inte längre vill ha dessa mail är det lätt att avsluta prenumerationen: bara tryck på ”unsubscribe” i slutet av varje utskick.

 

OM DU HAR BOKAT MASSAGE TID ELLER ANMÄLT DIG TILL YOGA
Om du har använt våra bokningssidor för att boka massage eller yoga kurs så har jag sparat de uppgifter du angav vid bokningen.

För att boka in dig är det obligatoriskt att ange:

Förnamn
Efternamn
Email
(Mobilnummer)

Detta är för att jag ska veta vem och vilka som har bokat in sig samt hur jag ska kunna kontakta dig med info kring detta.

 

RADERA UPPGIFTER UR BOKNINGSSYSTEM OCH E-POSTLISTA
Om du inte vill att jag ska spara dina uppgifter har du rätt att få dina uppgifter raderade från min e-postlista och bokningssystemet Bokadirekt. Om du vill bli raderad, hör av dig via mail: kajayogamassage@gmail.com

Ange i mailet om du vill bli raderad från bokninssytemet och/eller om du vill få mailadressen raderad från epostlistan. Jag tar bort dina uppgifter så snart jag kan, och senast inom en månad.